Symbol
Impressie Form Interieurs
  • Locatie:
    Geesteren, OV

Form Interieurs
staat voor kwaliteit

Form Interieurs staat voor kwaliteit. Niet alleen in het eindproduct, maar gedurende het hele proces. Van het eerste gesprek tot de oplevering. Wij denken mee met onze opdrachtgevers en zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Wij hechten waarde aan het ontlasten van onze klanten bij het verwezenlijken van de meest uiteenlopende maatwerk interieurs. En mocht er iets zijn, dan komen we persoonlijk langs. Ook dat verstaan we onder kwaliteit.

Daarbij houdt Form Interieurs alles in eigen huis, gedurende het hele proces. Zodra we het vertrouwen krijgen van de klant, wordt de planning nauwkeurig afgestemd en starten we met het inmeten van het maatwerk. Daarna worden de technische werktekeningen tot stand gebracht. Zodra deze tot in detail zijn doorgenomen en definitief zijn, wordt alles professioneel in productie gebracht. Na een laatste check in de werkplaats wordt het geheel gemonteerd naar tevredenheid van de klant. Mochten bij het project onderaannemers betrokken zijn, dan zorgen wij voor de aansturing daarvan.

Onze werken zijn geïnspireerd door de persoonlijke verhalen van onze klanten en worden daar volledig op afgestemd. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit dat langer meegaat. Die duurzaamheid zorgt op de lange termijn voor een kostenbesparing. Comfort staat daarbij niet alleen voorop bij het resultaat, maar ook bij het ontwerp en de realisatie van het project. Wij leggen onze volledige passie in jouw persoonlijke woonwens, groot en klein.

Wij komen graag in contact om een bijdrage te leveren bij de realisatie van jouw droominterieur. Deskundig advies, inlevingsvermogen en oog voor de totaalbeleving staat daarbij altijd centraal.

Heb je voor ons een uitdagende opdracht?

Contact
banner

Over ons

Maak kennis met Form Interieurs
Contact